INTRO

Jeg har fått et kall som jeg må formidle videre.


 

I flere dager har jeg hat den samme drømmen som gjentar gang på gang hva jeg må gjøre. Så nå har jeg endelig satt meg ned for å skrive denne bloggen for å dele min ferd med dere.  

å det er å dele min reise med dere lesere for å vise deg en alternativ vei i livet å finne en egen stemme, din stemme som viser stien som er tilrettelagt for meg. 

Jeg vil invitere deg med på denne reisen sammen med meg hvor  jeg søker og prøver å finne den rette veien for meg. Kanskje du oppdager din vei også. Det er det jeg håper at denne bloggen kan være hjelp i for folk å finne sin vei for vi skal ikke alle sammen en å samme vei. Selv om vi er her på jorden samtidig. Denne veien er en mye vanskeligere vei å følge enn å bare følge strømmen og gå med på det alle andre gjør. Man føler at man kan bli satt på prøve gang på gang før du når måle ditt.  På grunn at av jeg må aktivt forlate det kjemte til å søke aktivt i det ukjente langt borte ifra det som før føltes trygt. men til slutt så finner du fram til måle ditt og får smake på fruktene som arbeidsprosessen din har gitt deg.

Denne søken anbefaler for folk som ikke er klar for å endre live sitt og er fornøyd med slik som de har det idag. Den anbefale til dem som er villige til å søke fordi de vet at det er noe mye mer der ute enn dette og det vil jeg vite derfor søker jeg 

Personlig så har jeg valgt denne søken etter min vei fordi jeg føler meg klar for det å er veldig nysgjerrig på hva som venter meg ute. Jeg vet at det jeg går bort ifra her vil føles som et tap. Men det som venter meg der borte er så mye bedre så det er ikke noen vei for meg å gå tilbake igjen.  Til mitt gamle liv. Jeg vet at verden ikke er svart og hvit samtidig som det er så fryktelig mye der ute jeg har kjempe lyst å få vite på grunn av at jeg er veldig nysgjerrig av natur og blir nesten som et barn som vil vite alt,med en gang.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 Etter at jeg skrev dette blogg innlegget valgte jeg å sitte meg inni stuen med en kopp varm te. Jeg ble møtt av strålende rosa lys som fylte hele rommet og utenfor stuen til og med ut vinduet og følelsen av aksept og kjærlighet var overveldende. Så jeg prøvde å meditere litt der hvor jeg satt og ta inn all denne gode følelsen som jeg følte at jeg hadde fått i gave. Etter at jeg følte at jeg hadde tatt imot det jeg kunne så kom det opp en blå mer rensende og healende farge som også gjorde godt å få ta imot. Så det var et tegn på meg om at det jeg hadde valgt var et riktig valg. 


begge bildene er lånt ifra Google

21.03.2017

( jeg må beklage om skriften varierer i størrelse den ville bare ikke endre seg jeg prøvde å endre teksten i flere timer og å skrive den på nytt igjen flere ganger men samme resultatet kom opp gang på gang. Så det får bare bli slik. Virker veldig dramatisk å det er det ikke ment som )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits